پاسخنامه

ساخت وبلاگ
 

سلام امید عزیز ! باز هم از لطفتون ممنونم ( در ابتدا بگویم که ما هم داریم شاگردی این هنر رو میکنیم )

 هر شرط یا هر گرو دارای قاعده و قوانینی هست که در ابتدا از سوی طرفین میدون تعریف میشه و میشه گفت که شرط و گرو بر اساس اونا بسته میشه . از قبیل مبلغ گرو / تعداد تایم آب ( که در شهر های مختلف فرق میکنه ) جنگ با خار و جنگ بی خار / تایم میدون و ...که اصولا این شرایط در شهرهای مختلف در جزییات با هم فرق دارد . این را هم بگویم که نبود قوانین کامل و یکنواخت باعث اختلاف شرایط بصورت سلیقه ای شده است .

و یکی از این شرایط هم که پای ثابت تمامی گروها هست قاچاق یا تامین میباشد . مبلغ تامین یا قاچاق بعد از تعیین مبلغ کل شرط بصورت توافقی تعیین میشود و معمولا کمتر از کل مبلغ شرط میباشد.

دادن قاچاق یا تامین هم اصولا به تاوان از قبل تعیین شده  قبل از میدان میگویند که در اثر ترس از شکست ، بیماری خروس مقرر ،  عدم آمادگی و ... یکی از خروسها  توسط صاحب  یا صاحب اختیار خروس به طرف مقابل پرداخت میشود .

نژاد ترک بیشتر به شگرد ودوامش مشهور است هر چند که از نظر جثه به نژاد برزیلی و هندی نمیرسد

قد نژاد ترک به نسبت نژادهای هندی و برزیلی کوتاه تر و حداکثر به ۴.۵ تا ۵ دونگ میرسد اما قدرت قلم زنی بالا و به اصطلاح متمرکز در ناحیه ی گردن به بالا و سر بطور کاملا تلخ و دردناک را دارد . از ویژگیهای دیگر آن سرعت بالا و تعدد بالای ضربات میباشد که این در حیوانات نژاد هندی و برزیلی مالای که به چوب سنگین زدن و شگرد لام یا پهلوانی داشتن مشهورند کمتر دیده شده است .

من بالشخصه حیوانی که دارای خصیصه ی پر پابودن و دقیق ضربه زن و بادوام و استقامت بالا در قبال ضربات حریف باشد را ترجیح میدهم و تمامی سعی من در پیوند و اصلاح ژنتیکی این نسلها با یکدیگر ، بوجود آوردن نسلی  ست که در چند دقیقه ی اول با پر پایی ، چوب زنی ، خارزنی مداوم و شگرد و سرعت بالا ، فرصت مبارزه را از حریف بگیرد . واین اعتقاد من است که حیوون خوب در ۴۰ دقیقه باید تکلیف میدون رو مشخص کند .

بعضی از دوستان ،حیوون جوجه دوست و آرام را میپسندند و بعضی هم این را ، نشانه ی ضعف یک خروس میدانند اما من اعتقاد دارم که خروس آرام و تند مزاج فرقی نمیکند ، وقتی دارای حسن است که داخل رینگ خوب بودن خودش را ثابت کند .

معمولا بندرت اتفاق میافتد که تخم مرغ در داخل شکم مرغ بشکند مگر اینکه ناشیگری از طرف ما باشد

اما جای نگرانی نیست چون حداکثر تا ۳ روز از بدن او دفع خواهد شد برای اینکه تخم بعدی در راه خواهد بود .

راصطلاح چیل به دورنگ بودن حیوان بر میگردد .ما چند نوع چیل داریم : چیل صابونی / چیل ابرش / چیل سیاه /چیل سفید و ... اینجا به این نوع رنگ اصطلاحا دوسابی یا ابرش قرمز میگویند .

اون اسم را هم بچه ها برای اینکه با چیلهای دیگر قاطی نشود به این حیوون داده اند شاید هم غلط مصطلح باشد !

و الان در دوره ی تولک بسر میبرد که عکساش گمان نکنم زیاد جالب باشد در اولین فرصت چشم عکسهای خوبشو براتون میذارم .

از اینکه همراه ما هستید ممنونم .  یا حق / عزت زیاد !

 

انجمن تخصصی خروس لاری اصیل...
ما را در سایت انجمن تخصصی خروس لاری اصیل دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : حاجبی ارومیه asilturkhoroz بازدید : 553 تاريخ : جمعه 28 مهر 1391 ساعت: 0:58

لینک دوستان

نظر سنجی

دوست محترم ! شما کدامیک از نسلهای زیر را ترجیح میدهید ؟

خبرنامه